Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Lantronix komt met 802.11ac Wi-Fi ‘bridge’

 

Lantronix lanceert de eerste bedrijfswaardige 802.11ac wifi ‘bridge’ module in de branche

Lantronix zet de PremierWave 2050in de markt. Deze geïntegreerde IoT-module is ontworpen voor applicaties waarvoor beveiliging op enterpriseniveau en robuuste netwerkcapaciteit kritiek zijn.

De PremierWave 2050 is ontworpen voor applicaties voor verschillende verticale markten, waaronder industrie, distributiecentra, gezondheidszorg, retail, monitoring van omgevingen, medische apparatuur, defensie, spoorwegen en transport. PremierWave 2050 maakt het voor oem's mogelijk om eenvoudige en robuuste bedrijfs-WiFi-verbindingen te ‘embedden’ voor ethernet-apparaten, zonder grote integratie-inspanningen of veranderingen aan systemen te hoeven maken. Integratie van een oplossing zoals de PremierWave 2050, is ook geschikt voor productontwerpen met een lange levenscyclus en in gereguleerde sectoren. Hier maken de constante verandering in Wi-Fi-technologieën en certificatie het namelijk lastig om eenvoudig draadloze oplossingen op te nemen.

De module brengt een aantal voordelen met zich mee voor oem's en ontwikkelaars van IoT-producten. Het is de eerste geïntegreerde IEEE 208.11ac ‘Always on’ Ethernet to Wi-Fi-oplossing die veilige bedrijfswaardige dual-band verbinding op het niveau van het ‘embedded’ apparaat mogelijk maakt. De PremierWave2050 is ontworpen voor industriële en ruige omgevingen en heeft een toekomstbestendig compact ontwerp, zonder enige complexiteit bij het implementeren van de nieuwste WiFi-standaarden.

Met de directe Wi-Fi-interface maakt de PremierWave 2050 het mogelijk voor operational technology- en field support-teams om voortdurend onderhoud uit te voeren aan het beschikbare apparaat, zonder de verbinding van de machine te onderbreken of toegang te vereisen in het netwerk van het bedrijf. PremierWave 2050 heeft modulaire RF-certificatie voor veel regio’s en is Wi-Fi Alliance gecertificeerd. Dit maakt het gemakkelijker voor oem's om productie- en time-to-market risico’s te verzachten en ontwikkelingskosten te verlagen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5709807). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×