Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Colt verbetert Europese VoIP-diensten

 

Colt lanceert een reeks verbeteringen van de dienst VoIP Access waaronder nieuwe connectiviteitsopties en serviceverbeteringen. Tot de nieuwe opties behoren online VoIP-rapportage, ingebouwde redundantie, noodherstel en de versleuteling van telefoongesprekken die klanten betere bescherming biedt tegen aanvallen zoals afluisteren en aftappen.

VoIP Access van Colt zorgt ervoor dat bedrijven niet meer aparte telefonie- en ip-netwerken hoeven beheren maar een enkele geconvergeerde infrastructuur op al hun locaties kunnen gebruiken. Dit levert kostenbesparingen op en is een belangrijke voorwaarde voor een consistente en efficiënt geïntegreerde communicatieomgeving. Met een enkelvoudig platform kunnen bedrijven hun VoIP-verkeer makkelijker beveiligen en online rapportages over verkeer, prestaties, netwerkgebruik en gesprekscontrole genereren. De uitgebreide redundantie die nu in Colt VoIP Access beschikbaar is, werkt met meerdere trunks en Points of Presence-redundantie (PoP) en functies voor noodherstel, zoals het doorschakelen van oproepen naar een ip-adres. Dit geeft de VoIP-diensten van bedrijven een hogere beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Colt VoIP Access is een functierijke telefoniedienst op basis van SIP, die de ip-telefooncentrales van klanten direct met elkaar verbindt via ip-technologie in plaats van traditionele PSTN-netwerken. Colt biedt verschillende connectiviteitsopties van publiek internet tot dedicated connectiviteit. De nieuwe opties zijn onder andere Colt’s Ethernet Private Networks (EPN) en een ip vpn-dienst op basis van MPLS.

Colt is gecertificeerd voor een reeks leveranciers van ip-telefooncentrales en biedt bedrijven en organisaties zo de mogelijkheid om diverse ip pbx'en te koppelen. Ook is naadloze samenwerking met Microsoft Lync 2013 gegarandeerd. Daarnaast biedt Colt VoIP Access technische ondersteuning op niet-gecertificeerde ip pbx'en om volledige VoIP-connectiviteit te kunnen bieden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4947056). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×