Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

MobilEcho 4.5 van Acronis maakt BYOD veiliger

 

Acronis introduceert mobilEcho 4.5, de nieuwe versie van zijn mobile file management (mfm)-software. De nieuwe versie biedt tools voor het bewerken van Microsoft Office-documenten, encryptie van hoge kwaliteit en andere verbeteringen op het gebied van beveiliging en gebruikseenvoud.

mobilEcho van Acronis helpt bedrijven de productiviteit van mobiele werknemers drastisch te verhogen en daarbij de volledige controle te behouden over de gegevensbeveiliging en compliance. Organisaties kunnen in het geval van pc’s en Mac’s veilig bedrijfsgegevens uitwisselen, maar dit geldt niet voor mobiele apparaten. mobilEcho biedt integratie met Active Directory om de grip op bedrijfsgegevens uit te breiden naar mobiele apparatuur.

mobilEcho vult basisoplossingen voor bestandstoegang van mobile device management (mdm)-leveranciers aan met integrale beveiliging van, en controle over bedrijfsgegevens op mobiele apparatuur. Eindgebruikers krijgen daarbij de beschikking over alle tools die zij nodig hebben om productief te blijven. Een van de nadelen van mdm-oplossingen en de meeste mfm-oplossingen is dat ze geen geïntegreerde Office-editor bieden, zodat gebruikers gedwongen zijn om afzonderlijke en potentieel onveilige apps aan te schaffen die schadelijk kunnen zijn voor de integriteit van gevoelige bedrijfsinformatie. Veel van dit soort apps slaan bestanden op in een publieke cloud zonder gebruik te maken van effectieve beveiligingsmechanismen of encryptie, zodat kritische bedrijfsgegevens nog meer gevaar lopen. mobilEcho biedt daarentegen de mogelijkheid om bestanden onder te brengen binnen een veilige, door de ICT-afdeling beheerde locatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4876077). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×