Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ortec ontwikkelt module beveiligingsbranche

 

Ortec beseft zich dat de nieuwe cao voor de particuliere beveiligingsbranche grote impact zal hebben op de planningsmethodiek. Om die reden heeft het bedrijf een module ontwikkeld binnen haar standaard oplossing voor personeelsplanning om medewerkers volledig conform de nieuwe vpb cao in te roosteren en te verlonen. Deze module voorziet in het roosteren van zowel tijdvakken als diensten waarbij de roostersystematiek en regels van de nieuwe cao optimaal worden ondersteund..

Met de nieuwe cao voor de particuliere beveiligingsbranche lopen veel bedrijven aan tegen het feit dat ze hun medewerkers niet meer zo flexibel kunnen inroosteren als voorheen, zonder dat dit extra kosten met zich mee brengt. Beveiligingsmedewerkers en hun werkgevers worden geconfronteerd met lastige regels voor verschuivingstoeslagen, wat tot gevolg heeft dat het afstemmen van vraag en aanbod lastiger wordt.

Het gebruik van tijdvakken van maximaal tien uur geeft met de nieuwe module een geheel nieuwe dimensie aan het plannen in Ortec Harmony. Zo worden maximaal twintig diensten en/of tijdvakken opgenomen en moeten deze tijdig aan de medewerkers bekend gemaakt worden. Het verschuiven van diensten en/of tijdvakken kan naar mate de dienst nadert, gevolgen hebben door het recht op verschuivingstoeslag. Verder zijn binnen de cao nieuwe regels omtrent arbeidstijden, toeslagen, adv, et cetera. die vragen om een gedegen en betrouwbare oplossing.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4711986). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures bij Ortec
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×