Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Polycom introduceert RealPresence Group 700

 

Polycom, leverancier van unified communications & collaboration-oplossingen, introduceert Polycom RealPresence Group 700, een videosamenwerkingsoplossing voor gebruik door grote groepen. Denk hierbij aan conferentieruimtes, productiestudio’s en collegezalen.

De nieuwe Polycom-oplossing biedt video- en contentresolutie tot 1080p60 en een helder geluid voor een productievere en levensechtere interactie met collega’s, partners en klanten. De oplossing biedt meer dan twintig opties en innovaties.

De Polycom SmartPairing-technologie maakt het mogelijk om tablets te gebruiken als afstandsbediening voor RealPresence Group Series-oplossingen. Deze technologie is ingebouwd in de Polycom RealPresence Mobile-software. De technologie verbindt tablets draadloos met Group Series- en Polycom HDX-systemen. Met Polycom SmartPairing kunnen gebruikers videomeetings bedienen met hun tablets en live een videogesprek overzetten naar een groot scherm, dit alles met een swipe-beweging.

1080p60-video en -content verbetert de helderheid en maakt bewegende beelden vloeiender. Dit stelt gebruikers in diverse sectoren – van architecten die naar cad-tekeningen kijken tot en met artsen die medische beelden bestuderen, en sales- en marketingmedewerkers die multimediacontent tonen aan klanten – in staat productievere meetings met elkaar te hebben.

Polycom NoiseCancel is de nieuwe hd-audiotechnologie en verbetert samenwerkingsmogelijkheden door automatisch ruis weg te filteren. De Polycom ConstantClarity-technologie zorgt voor een goede audio- en videokwaliteit die gebruikers in staat stelt elk woord te onderscheiden tijdens een Polycom-videoconferentie. Dit resulteert in een kwalitatief goede video-ervaring, zelfs in rumoerige omgevingen. 

De nieuwe userinterface is een simpel te gebruiken, intuïtieve en stijlvolle gebruikersinterface die consistent wordt gebruikt in alle next-generation Polycom-videoconferencingoplossingen. Er zijn verschillende opties zoals dropdownmenu’s, een stijlvolle en intuïtieve navigatie en vereenvoudigde bediening op afstand.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4703950). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×