Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP Envy X2 nu verkrijgbaar in Nederland

 

De HP Envy X2 hybride notebook ligt vanaf deze week in de winkels. De Envy X2 is HP’s eerste Windows 8-computer die de voordelen van een laptop en een tablet combineert. Belangrijke elementen zoals de ruimte voor opslag, accu, chipset met processor en werkgeheugen zijn achter het beeldscherm geplaatst. Hierdoor is het 11,6 inch beeldscherm volledig onafhankelijk te gebruiken als tablet.

De Envy X2 heeft een gegarandeerde werktijd van twee keer vijf uur dankzij twee accu’s. Zowel het toetsenbord als het scherm van het notebook is van een accu voorzien. Bovendien draait de device op de volledige versie van Windows 8.

Het scherm van de Envy X2 is voorzien van Gorillaglas en sluit naadloos aan op het full size toetsenbord door middel van een solide magneetkliksysteem. De behuizing van de Envy X2 is strak vormgegeven in aluminium. Ook is de hybride device voorzien van het geluidssysteem Beats Audio, dat voor een optimale muziekbeleving zorgt. De notebook is voorzien van Near Field Communication (NFC). Dit zorgt voor een veilige verbinding met andere mobiele apparaten, zodat met één aanraking bestanden kunnen worden gekopieerd of media worden gestreamd.

De Envy X2 beschikt over twee camera’s: een hd-camera aan de voorkant en een 8-megapixel camera aan de achterzijde. Gebruikers ervaren met de Envy X2 de kracht van een notebook en de vrijheid die een tablet biedt op een stijlvol, lichtgewicht apparaat. Het totale gewicht van de ultrabook is 1,4 kilogram en zonder dock 0,71 kilogram. De Envy X2 heeft 64GB SSD opslaggeheugen aan boord.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4634390). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×