Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

i-Customs biedt Cookoo Watch voor iPhone

 

i-Customs COOKOO Watch

Mis nooit meer een telefoontje, e-mail, whatsapp of sms! Blijf overal verbonden en bereikbaar met de i-Customs Cookoo Watch, het draagbare verlengstuk van de iPhone!

De Cookoo Watch van i-Customs is een uitermate nuttig, handig en multifunctioneel horloge. Het is mogelijk om een draadloze verbinding te maken met iPhone 4S of 5. Een oproep missen is verleden tijd! Het is overbodig om continue de telefoon te controleren of er nog een sms, e-mail of facebook-bericht is. Het horloge laat real-time zien wat er op de smartphone gebeurt, zelfs als de telefoon niet binnen bereik of uit het zicht is.

Het horloge maakt via Bluetooth 4.0 verbinding met Smart Ready iOS apparaten, zoals de iPhone 5, iPhone 4S en The New iPad. De Cookoo Watch heeft een analoge wijzerplaat met duidelijke pictogrammen in een aantrekkelijjk design. De interface is gebruiksvriendelijk en geeft zelfs aan wanneer de iPhone-batterij opgeladen dient te worden. Verder heeft de Cookoo Watch een 'terugvind-functie' en het horloge is waterdicht.

Via de Connected App zijn waarschuwingen en meldingen zelf in te stellen, evenals de wijze waarop men gewaarschuwd wil worden: door middel van een pictogram, piep, of trillingen. De Cookoo Watch is compatibel met iPhone 5, iPhone 4S, iPad 3 en The New iPad. Het horloge werkt op IOS 6 en IOS 5.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4623658). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×