Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Trust biedt foliocase en protector voor Nexus 7

 

Trust presenteert twee nieuwe Nexus-producten: de Trust Folio Stand for Nexus 7 en het Trust Screen protector 2-pack for Nexus 7. Voor de beste Nexus 7-ervaring heeft Trust ook veel universele tabletaccessoires ontwikkeld die geschikt zijn voor Nexus, zoals stylus-pennen, luidsprekers en hoofdtelefoons.


De Trust Folio Stand for Nexus 7 is een aantrekkelijke foliocase met zachte binnenvoering, die eenvoudig kan worden veranderd in een kijkstandaard met drie verschillende kijkhoeken. De foliostandaard heeft een magneetsluiting die het scherm automatisch in- en uitschakelt. Het luxe materiaal biedt de Nexus 7 een complete bescherming, terwijl de functies nog steeds toegankelijk blijven dankzij de openingen voor de knoppen, de luidspreker, de camera, et cetera.

Als je niet op zoek bent naar een volledige beschermende case heeft Trust ook de Screen protector 2-pack for Nexus 7. De beschermende vellen zijn eenvoudig aan te brengen, antistatisch en gemakkelijk te reinigen met het bijgeleverde reinigingsdoekje.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4622129). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×