Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hybris komt met commerce-oplossing voor telco's

 

Hybris, leverancier van multichannel commercesoftware, komt met naar eigen zeggen de enige commerce-oplossing in de industrie die specifiek is ontworpen voor telco’s. Telecomproviders kunnen hiermee makkelijker toestellen, abonnementen en extra diensten verkopen, zowel online als in de winkel. De nieuwe hybris Telco Accelerator wordt geleverd samen met hybris Commerce Suite en helpt providers om snel complete commerce-oplossingen te lanceren.

Met de telco-specifieke uitbreidingen voor de hybris Commerce Suite kunnen aanbieders toestellen, abonnementen en clouddiensten aanbieden via verschillende kostenmodellen. Met geavanceerde bundelopties kunnen telco’s makkelijk hun eigen productbundels samenstellen, inclusief automatische kortingen. Maar klanten kunnen ook hun eigen productbundels kiezen, via een eenvoudig, gericht verkoopproces. Ook het aanbieden van compatibele accessoires is makkelijk, dankzij hybris’ geavanceerde content managementsysteem voor producten.

Andere commerceplatforms vereisen vaak uitgebreide en kostbare aanpassingen om hun op retail gerichte applicaties geschikt te maken voor de telecomindustrie. De hybris Telco Accelerator echter, beschikt over een volledig aanpasbare webwinkel die klaar is voor productie, evenals specifieke functionaliteit voor deze sector. Dit resulteert in een aanzienlijk snellere time-to-market en een veel lagere total cost of ownership.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4619399). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×