Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dell KACE K3000: Mobile Management Applicance

 

Dell KACE K3000

Dell Software kondigt de introductie aan van een Limited Release van de K3000 Mobile Management Appliance van Dell KACE. Deze appliance biedt it-managers een oplossing voor de wildgroei aan mobiele apparatuur op de werkplek. De K3000 vult systeembeheer functionaliteiten aan met de mogelijkheid om beveiligingsregels af te dwingen voor zowel zakelijke als persoonlijke mobiele apparaten met iOS of Android.

Door de appliance te integreren met de K1000 System Management Appliance kunnen ict-afdelingen op accurate en efficiënte wijze alle pc’s, laptops, servers en mobiele toestellen opsporen, bewaken en beheren.

De Dell KACE K3000 Mobile Management Appliance breidt de bestaande functionaliteit voor systeembeheer uit met de mogelijkheid om beveiligingsbeleid af te dwingen voor mobiele toestellen met iOS en Android. Voordelen zijn onder meer:
• Een veilige installatie in één stap zorgt ervoor dat gebruikers al na een paar minuten aan de slag kunnen. Tijdens deze stap worden er K3000-agents automatisch naar alle mobiele hardware uitgerold.
• Ondersteuning voor populaire smartphones en tablets zoals iPhones en iPads met Apple iOS 4.5 en 6 en smartphones en tablets met Android 2.2+ C2DM.
• Mobiele beveiliging en beleidsbeheer zorgen ervoor dat bedrijfsgegevens altijd en overal beschermd blijven. Mogelijkheden zijn onder meer profielbeheer, het vergrendelen en ontgrendelen van mobiele toestellen, de mogelijkheid om gegevens op afstand te wissen en mobiele hardware naar de fabrieksinstellingen te resetten.
• Vereenvoudigt applicatiebeheer dankzij de mogelijkheid om bedrijfsapplicaties naar de mobiele apparatuur van de werkgever en persoonlijke toestellen van werknemers te pushen.
• Overzicht op alle eindpunten via een centrale beheerconsole dankzij integratie met de Dell KACE K1000 Systems Management Appliance. It-beheerders kunnen probleemloos toegang krijgen tot beide appliances op basis van single-sign on en vervolgens alle mobiele apparatuur, pc’s en servers via een centrale console bewaken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4616607). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×