Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

GO Connect App biedt resellers ruggesteun

 

GO Connect, importeur en distributeur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossingen heeft de GO Connect App gelanceerd. De app voorziet de resellers van allerhande noodzakelijke en informatieve ontwikkelingen in zijn werkgebied.

De GO Connect App app voorziet resellers onder meer van het laatste productnieuws, up-to-date prijslijsten, product reviews, voorraad-overzichten, acties en promoties, evenementen, marketing en sales tools. Daarnaast geeft de app ook een contactpersonenlijst van alle GO Connect channel/account managers, datasheets, whitepapers, casestudies en brochures van onder andere Dell SonicWALL, Plantronics, Polycom en LifeSize en tot slot de mogelijkheid om direct een bestellingen te plaatsen

Met de app wil GO Connect zijn resellers nog beter ondersteunen. GO Connect-partners kunnen de app raadplegen voor informatie, zodat zij hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn. De GO Connect App is (momenteel alleen nog) beschikbaar voor iOS-devices en is gratis beschikbaar via de App Store.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4612862). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×