Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ordina lanceert Lync-in-the-Box

Dit artikel delen:
Ordina lanceert Lync-in-the-Box

Ordina breidt haar dienstverlening op het gebied van unified communications & collaboration uit met de lancering van Lync-in-the-box. Deze dienst maakt het voor ondernemingen mogelijk om zonder verdere verplichtingen kennis te maken met alle mogelijkheden van het unified- communications-platform Lync Server van Microsoft.

Ordina presenteerde de dienstverlening Lync-in-the-box op het gebied van unified communications & collaboration (ucc)  tijdens het Social Enterprise Society (SES) Lync Day 2012.


Lync integreert alle zakelijke communicatie in één platform, gecombineerd met informatie over de fysieke beschikbaarheid van een persoon. Hierdoor kunnen medewerkers snel zien hoe ze een collega het beste kunnen bereiken. Via de telefoon, chat of e-mail. Ook op afstand samenwerken en overleggen gaat met Lync veel efficiënter. Zo is het mogelijk om een conference call te beleggen en tegelijkertijd samen aan hetzelfde document te werken.

Lync Server integreert alle zakelijke communicatie, van chat tot werkoverleg, in één platform . Geïnteresseerde ondernemingen kunnen de software gedurende 30 dagen in de eigen testomgeving beproeven.

Dit artikel delen:

Vacatures bij Ordina

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.