Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Verbatim introduceert Bluetooth Mobile Speaker

 

Verbatim introduceert een compacte en stijlvolle Bluetooth Mobile Speaker, perfect voor onderweg. Gebruikers streamen muziek vanaf elk Bluetooth-apparaat - onder meer smartphone, tablet of laptop - naar de witte speaker.

De slim ontworpen, mobiele Bluetooth-speaker van Verbatim is een aantrekkelijke oplossing voor gebruikers die onderweg naar mp3-muziek of podcasts willen luisteren, of gedownloade video’s willen bekijken, zonder daarbij een hoge prijs te betalen voor de perfecte geluidservaring die zij thuis gewend zijn.

De Verbatim Bluetooth Mobile Speaker is - ondanks zijn compacte afmetingen (75 millimeter hoog en een diameter van 80 millimeter) en lichte gewicht (slechts 195 gram) - uitgerust met twee speakers van 40 millimeter. Die zorgen voor een krachtig, helder en gebalanceerd stereogeluid in grote kamers of zelfs buiten. Veel middenklassespeakers van onder de zestig euro bieden monogeluid, waardoor de geluidskwaliteit veel minder dynamisch is.

De oplaadbare Lithium-ion-batterij is ingebouwd in de speaker en biedt een afspeeltijd van maximaal zes uur. Een volledige oplaadbeurt via usb duurt slechts vier uur. De speaker komt met een set usb- en conventionele stereo-audiokabels om ook audioapparaten zonder Bluetooth te kunnen aansluiten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4611440). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×