Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

iWork is beschikbaar voor iPhone en iPod touch

Dit artikel delen:

Apple maakt bekend dat de iWork-productiviteitsapps (Keynote, Pages en Numbers) vanaf nu niet alleen voor iPad, maar ook voor iPhone en iPod touch beschikbaar zijn. De iWork-apps kunnen voor 7,99 euro per stuk in de App Store worden gedownload. Bestaande gebruikers van iWork op de iPad kunnen de updates gratis downloaden.

Met Keynote, Pages en Numbers kan een gebruiker Microsoft Office-documenten importeren en exporteren, net als alle documenten die de gebruiker met iWork op de Mac hebt gemaakt. Ook kan de gebruiker draadloos afdrukken via AirPrint en vele schitterende, door Apple ontworpen thema's en sjablonen gebruiken. Alle iWork-apps beschikken volgens Apple nu over verbeterd documentbeheer met miniatuurafbeeldingen, zodat de gebruiker snel vindt wat hij of zij zoekt en met vingerbewegingen zijn documenten kunt ordenen en groeperen in mappen. Met de knop 'Extra's' in de knoppenbalk kan de gebruiker een presentatie, document of spreadsheet gemakkelijk delen, zonder dat je de app hoeft te verlaten.

Keynote, Pages en Numbers zijn universele apps die geschikt zijn voor iPad, iPad 2, iPhone 3GS, iPhone 4 en iPod touch (derde en vierde generatie). Keynote, Pages en Numbers kunnen voor 7,99 euro per stuk in de App Store worden gedownload door nieuwe gebruikers. Bestaande gebruikers van iWork op de iPad kunnen de updates gratis downloaden. Keynote Remote is afzonderlijk verkrijgbaar in de App Store voor 0,79 euro. 

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.