Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Autolader voor iPad, iPhone en iPod

Dit artikel delen:

Targus introduceert een handige kleine autolader om de iPad, iPod en iPhone in de auto op te laden. De nieuwe autolader van Targus is een efficiënte, handige oplossing die altijd klaar kan liggen in de auto, zodat men onderweg niet zonder stroom komt te staan.

Veel mensen hebben hun gsm op zak als ze de woning verlaten – en tegenwoordig steeds vaker ook een iPod of iPad. Maar de lader(s) voor deze apparaten laten we vaak thuis. Als de agenda, email en favoriete muziek allemaal op deze nieuwe technische gadgets liggen, kan het heel vervelend zijn als de stroom op raakt.

Daarom heeft Targus nu een kleine batterijlader ontwikkeld, waarmee Apple’s iPad, iPhone en iPod snel te laden zijn via de 12 V-uitgang in de auto. Met deze lader op een vaste plaats in het handschoenenvak, komt men nooit meer zonder stroom te staan op weg naar een vergadering of tijdens de vakantie.

De zwarte lader heeft een klein, compact formaat. Hij weegt slechts 20 gram en neemt nauwelijks ruimte in beslag. Bij de lader hoort een aparte usb-kabel met Apple aansluiting. De lader is uitgevoerd met een led indicatielampje dat aangeeft als er geladen wordt. Met deze mobiele oplossing hoeven liefhebbers van de nieuwste gadgets niet langer bezorgd te zijn dat ze zonder stroom komen te staan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.