Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HEBBEN: Kindle 2 (video)

Dit artikel delen:

Amazons ‘Kindle 2’ is een elektronisch boek van nog geen centimeter dik, meet twintig bij dertien centimeter en weegt toch nog geen drie ons. Alleen jammer dat je er voorlopig alleen boeken mee kunt downloaden via het Amerikaanse mobiele telefoonwerk, en alleen bij Amazon.

De Kindle 2, in Amerika te koop voor 359 dollar, is een elektronisch boek dat echt de hebzucht opwekt. Hij is uitgevoerd in hip wit, superdun (nog geen centimeter), superlicht (nog geen drie ons) en heeft een scherm dat ook in de zon leesbaar blijft. Via leverancier Amazon kun je sjieke leren etuis aanschaffen om je kleinood te beschermen, al schijnt-ie met gemak een val van zo'n 75 centimeter te overleven.

Alleen jammer dat je er voorlopig alleen boeken mee kunt downloaden via het Amerikaanse mobiele telefoonwerk, en alleen bij Amazon. Daarnaast zal de collectie van 230.000 elektronische boeken die Amazon voorlopig ter download aanbiedt voornamelijk in het Engels gesteld zijn, en je moet er bovendien voor betalen. En dat terwijl er ook gratis boeken down zijn te loaden, bijvoorbeeld via Project Gutenberg en Google Book Search. Die kun je alleen niet lezen met de hippe Kindle 2 ....

Kindle 2

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.