Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nokia N97 mobiele computer

Dit artikel delen:

Nokia brengt de Nokia N97 op de Nederlandse markt. De producent noemt deze telefoon 's werelds meest geavanceerde mobiele computer, die gebruikers op vernieuwende wijze verbindt met internet en met elkaar. De Nokia N97 is ontworpen voor internet-adepten en combineert een 3,5-inch aanraakscherm met een qwerty-toetsenbord. Het toestel biedt daarmee permanente toegang tot internet en social-networkingsites.

Het nieuwe vlaggenschip van Nokia, de N97, is uitgerust met grensverleggende technologie, zoals meerdere sensors, een groter geheugen, meer verwerkingskracht en snellere verbindingstechnieken. Gebruikers kunnen hiermee hun persoonlijke internetomgeving inrichten en ‘sociale locaties' delen.

De Nokia N97 introduceert het begrip ‘So-Lo', ofwel sociale locatie. Het systeem is uitgerust met ingebouwde A-GPS sensoren en een elektronisch kompas, zodat het altijd weet waar het is. Sociale netwerken kunnen automatisch worden bijgewerkt met actuele informatie, waarbij goedgekeurde contacten hun ‘status' kunnen updaten en hun sociale locatie kunnen uitwisselen, evenals foto's of videobeelden.

Het basisscherm van de Nokia N97 mobiele computer bevat de contacten, content en media die de gebruiker altijd bij de hand wil hebben. Vrienden, sociale netwerken en nieuwsberichten zijn met een simpele aanraking onder handbereik. Het 16:9 breedbeelddisplay kan volledig worden gepersonaliseerd met frequent geactualiseerde widgets van favoriete webservices en sociale-netwerksites.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.