Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Alcatel-Lucent Corporate Communications

 

Alcatel-Lucent realiseert zijn ‘Dynamic Enterprise'-visie met een vernieuwd oplossingenportfolio voor de grootzakelijke markt. Nieuwe producten en updates in dit portfolio bieden communicatietechnologie die de productiviteit verder verhoogt en de klantenservice verbetert.

Het Alcatel-Lucent Corporate Communications-portfolio omvat spraak-, data-, Unified Communications- en contactcenter-oplossingen. Met het verbeterde aanbod profiteren grote bedrijven van datavirtualisatie, meer schaalbaarheid en strategische centralisatie van communicatieoplossingen in het netwerk. Op deze manier kunnen ze beter omgaan met globalisatieuitdagingen. Organisaties zijn met deze verbeterde oplossingen in staat de productiviteit van medewerkers te verhogen met altijd beschikbare Unified Communications-oplossingen.

Nieuwe producten

De nieuwe Alcatel-Lucent OmniPCX Enterprise 9.0 biedt een veilige, schaalbare, centrale architectuur voor maximaal honderdduizend gebruikers. Met de Session Internet Protocol-controller (SIP) van het systeem en uitgebreide, op standaarden gebaseerde SIP-trunking zijn een kosteneffectieve inzet van applicaties en voordelig beheer van SIP-apparaten mogelijk.

OmniSwitch 9000E is speciaal ontwikkeld voor omgevingen die hoge beschikbaarheid, schaalbaarheid en virtualisatie met multi-virtual routing en forwarding vereisen. Dit resulteert in kostenbesparingen door hardwareconsolidatie en lager stroomverbruik.

OmniTouch Unified Communications Solution versie 5.1 en de OmniTouch 8600 My Instant Communicator bieden mogelijkheden voor multimedia en multisession samenwerking, integratie van mobiele apparaten en ondersteuning voor applicaties van derden, zoals Microsoft Office Communicator en IBM Sametime en IBM Lotus Notes.

OmniTouch Contact Center Premium, Standard Release 9.0 en de nieuwste CC Teamer-applicatie helpen bedrijven om superieure klantenservice te bieden. Deze oplossingen bieden flexibiliteit en kostenbesparingen terwijl ze het oplossingspercentage bij het eerste klantcontact verhogen. Dit is mogelijk doordat callcenter-agents direct toegang hebben tot backoffice-expertise.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2790294). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×