Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Internet uit een koffer

 

Rentware.nl maakt het nog makkelijker om op locatie te internetten met meerdere mensen. Met de TI box (tijdelijk-internetbox) introduceert het verhuurbedrijf een mobiele ‘hotspot'. Dit is een koffer of box waarmee klanten direct kunnen beschikken over draadloos internet in geheel Nederland, mits er umts-dekking aanwezig is. Het enige wat hiervoor nodig is, is een stopcontact.

De TI box van Rentware.nl biedt afhankelijk van de hoeveelheid dataverkeer verbinding voor maximaal twintig laptops. Deze oplossing is bij uitstek geschikt voor verhuizingen, beurzen, conferentieruimtes, bouwplaatsen of elke andere locatie waar tijdelijke internetverbindingen nodig zijn. Ook voor cursussen op locatie biedt de TI box uitkomst. De TI box is te huren voor een dag tot maximaal een jaar. inclusief het dataverkeer.

Rentware.nl ziet de TI box als aanvulling op zijn overige diensten. Bij het huren van een of meerdere laptops is een internetverbinding voor veel bedrijven een welkome aanvulling. De TI box is geschikt voor alle laptops, inclusief Apple-notebooks, die zijn voorzien van een WiFi-adapter. De verbinding die tot stand komt met de TI box, is beveiligd met een code, zodat externen er geen misbruik van kunnen maken.

In de TI box bevindt zich alle apparatuur die nodig is om een draadloze-internetverbinding via HSDPA tot stand te brengen. Deze verbinding levert een downloadsnelheid van 3600 KBit/s en een uploadsnelheid van 1400 KBit/s. Gebruikers steken de stekker van de koffer in het stopcontact, wachten enkele seconden tot het lampje brandt en hebben verbinding. Zonder obstakels heeft de TI box een bereik van minimaal 100 meter in een rechte lijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2784557). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×