Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Polycom Distributed Media Application

 

Met het oog op het toenemend gebruik van visuele communicatie in bedrijfsomgevingen introduceert Polycom, leveancier van telepresence, video- en gesproken communicatieoplossingen, Polycom Distributed Media Application 7000. Deze netwerkapplicatie beheert en verdeelt video-oproepen binnen eenzelfde bedrijfsomvattende netwerkomgeving.

Polycom heeft Polycom DMA 7000 ontworpen met de bedoeling om de visuele communicatie-infrastructuur van een onderneming tot één geheel te maken; om de efficiëntie, betrouwbaarheid en prestaties van video-oproepen te verbeteren en om het organisaties makkelijker en goedkoper te maken om doorheen de hele onderneming op verzoek videoconferentiediensten te leveren.

De DMA 7000-applicatie draait op applicatieservers en beheert en verdeelt de video-oproepen via een betrouwbaar en uitbreidbaar systeem over verschillende Polycom RMX 2000 mediaservers, die dienst doen als brug voor de videoconferencing, die uiteenlopende vestigingen dezelfde vergadering laat bijwonen, gebruikers op verschillende netwerken aansluit en de gesprekservaring optimaliseert tussen video-eindpunten met verschillende capaciteit. Dit gedistribueerd netwerkontwerp stelt ondernemingen in staat om infrastructuur van de hoofdzetel en afdelingen met elkaar te verbinden en te gebruiken als één enkele oplossing.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2772894). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×