Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AT Telecom dual sim gsm-telefoon

Dit artikel delen:

AT Telecom komt met een dual sim mobiele telefoon op de markt. Het bedrijf probeert daarmee een markt open te breken waar diverse ander telefoonproducenten jammerlijk faalden. AT Telecom richt zich met de AT-S3 op de zakelijke gebruiker en de consument.

De AT-S3D is op het eerste oog een normale slider. Aan de voorzijde valt de uitrusting met een twee inch groot display op, met daaronder de centrale navigatietoets en de dubbele bedieningstoetsen voor de telefoon. De mobiele telefoon is feitelijk uitgerust met een dubbel gsm-board. Beide boards zijn triband; één ervan biedt ook gprs-ondersteuning, zodat er met de wap-browser gesurft kan worden. In het scherm verschijnen logischerwijs ook de namen van beide actieve operators en twee indicators voor de netwerkdekking.

Het apparaat heeft bovendien dual-bluetooth, waardoor het mogelijk is om via een bluetooth-verbinding met bijvoorbeeld de carkit ook de contactpersonen van beide simkaarten tegelijkertijd te raadplegen. Verder is het toestel uitgerust met een twee megapixel camera en een multimediaspeler. Het interne geheugen is uit te breiden met micro SD-kaartjes.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.