Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP's Mini Notebook PC in Nederland

Dit artikel delen:

De in april geïntroduceerde HP 2133 Mini-Note is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Met deze ‘mobile computing' oplossing wil HP een rol spelen in de markt die nu in handen is van Acer (Asire One) en Asus (Eeepc). De doelgroep van de HP 2133 Mini-Note PC varieert van onderwijsinstelling tot kantooromgeving.

De HP 2133 Mini-Note PC is een volwaardig notebook, inclusief alle draadloze, multimedia en beveiligingsmogelijkheden die iemand nodig heeft om onderweg productief te blijven. De Mini-Note draait op een VIA C7-M ULV processor, heeft een 8.9-inch WXGA display, een QWERTY-toetsenbord dat slechts iets kleiner is (92 procent) dan een regulier toetsenbord en een touchpad. De gebruiker kan zelf zijn besturingssysteem kiezen: Genuine Windows Vista Business, Vista Home Basic, XP Home Edition of Novell SuSE Linux.

HP 3D DriveGuard beveiligt de vaste schijf dankzij de drie-assige digitale accelerometer chip bij een plotselinge beweging of schok. De geïntegreerde VGA WebCam maakt het mogelijk video en beeld naast foto's en clips in presentaties, documenten en e-mail op te nemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.