Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HEBBEN: Bluetooth dameshorloge

 

Dameskleding heeft minder zakken dan herenkleding en daarom bestaat de handtas. Daar stop je je mobiel in en als die afgaat dan hoor je hem niet. Sony Ericsson biedt redding: een kloek dameshorloge dat via Bluetooth laat weten wanneer je telefoon gaat.

Heren kunnen hier stoppen met lezen. We gaan het hebben over vrouwenzaken.

Handtassen zijn zwarte gaten die mobiele telefoons opslorpen en in parallele universa laten afgaan zodat je ze niet hoort, waarna je verwijten krijgt. Al dat gedoe is nu verleden tijd, want Sony Ericsson heeft er wat op bedacht: een Bluetooth dameshorloge die het contact onderhoudt met je telefoon. Mits je niet verder weg loopt dan tien meter.

Een ‘discreet, maar helder OLED-scherm' toont de gegevens van de beller. Oproepen kunnen worden gedempt of geweigerd vanaf het horloge. Sms-berichtjes doen het polssierraad trillen.

Modeshow

De horloges zijn aan de plompe kant. Je zou bijna gaan denken dat Sony Ericsson deze MBW-200 serie BluetoothTM horloges eerst aan het mannelijke bevolkingsdeel heeft proberen te slijten, maar daarin gefaald heeft. Als fotomodellen heeft het elektronicaconcern in ieder geval drie ‘toptennisters' ingezet, met goedgetrainde polsen. Een als wervend bedoelde tekst omschrijft de diverse ontwerpen bloemrijk:

"De Sparkling Allure versie, gedragen door de 19-jarige Dominika Cibulkova uit Slowakije, is chic maar tegelijkertijd sterk en sportief - speciaal voor de ultieme jonge en hippe modefreak."

" De Contemporary Elegance versie wordt getoond door de 18-jarige ‘tennisprinses' Caroline Wozniacki uit Denemarken en is perfect voor de jonge werkende vrouw die zich op haar werk richt, maar wel in contact wil blijven."

"De Evening Classic versie wordt getoond door de 19-jarige superster Agnes Szavay uit Hongarije en heeft een klassiek, maar toch casual uiterlijk."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2722509). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.