Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dell komt ook met mini-notebook

Dit artikel delen:

Dell introduceert de InspironTM Mini 9. Dit kleine, handzame netbook maakt het mogelijk voor tieners, twintigers, reizigers en social networkers om in contact te blijven met hun online wereld of dit nu gaat om surfen op internet, chatten met vrienden, bloggen, streamen van content, uploaden van foto's of genieten van hun favoriete online video's en muziek. De Mini 9 is echter voorlopig niet (direct) in Nederland leverbaar.

Met een gewicht van 1,035 kilogram, het spat proof toetsenbord en de betrouwbare solid state disc (SSD) voor geheugenopslag zullen digitale nomaden het duurzame ontwerp van de Inspiron Mini 9 van Dell op prijs stellen. Een helder 8,9 inch glanzend led-beeldscherm (1024x600) presenteert de meeste webpagina's zonder scroll-bewegingen en de navigatietoetsen zijn groot en eenvoudig te gebruiken. Standaard ingebouwde Wi-Fi staat voor snelle en eenvoudige draadloze internetverbindingen thuis, op bedrijfs- of schoolterreinen, in een café, op kantoor of tijdens een conferentie. De Inspiron Mini 9 kan verder worden voorzien van optionele technologie, zoals ingebouwde webcam en Bluetooth.

Inspiron Mini netbooks met Ubuntu 8.04 en een intuïtieve door Dell ontwikkelde gebruikersinterface worden binnen een aantal weken verwacht. De mini-laptop is per direct beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk en zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn in Spanje en Italië. Wanneer Nederland en België aan de beurt zijn is nog niet bekend.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.