Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HEBBEN: BlueAnt V1 Bluetooth-headset luistert naar je

 

Hoofdtelefoons zijn er om naar je te luisteren, maar de BlueAnt V1-headset valt echt met je stem te bedienen. Dat is dus niet alleen het kiezen van nummers, wat je toestel namelijk doet, maar juist het koppelen van dit Bluetooth-randapparaat aan je telefoon,

Handsfree bellen is in de auto een noodzaak, maar ook elders handig. Veel mensen lopen dan ook standaard met een hoofdtelefoon in, liefst een Bluetooth-exemplaar zodat je niet verstrikt in snoeren. Het koppelen (pairen) van je headset aan bijvoorbeeld je carkit vereist echter weer 'handson' handelingen. De BlueAnt V1 Voice Control-headset lost dit voor je op.

Praat terug

De nieuwe Bluetooth-headset van BlueAnt valt geheel met je stem te bedienen. Spraakcommando's als 'pair me', 'check battery', 'accept call' en 'call home' zijn maar enkele van de mogelijkheden. De V1 praat ook terug, bijvoorbeeld om de status van de batterij te melden. In reactie op jouw vraag daarnaar, maar ook uit zichzelf als de stroom bijna op is.

De spreektijd op een enkele batterijlading is volgens de leverancier zo'n vijf uur. Op standby gaat de headset wel tweehonderd uur mee. Opladen kan via een usb-kabel aan een pc, via de oplader aan een stopcontact of via de oplader aan je auto.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2685097). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×