Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Samsung R510 notebook

Dit artikel delen:

Samsung introduceert met de R510 een breedbeeldnotebook met een hoge prestatiedrang. De notebook heeft de Intel Centrino 2/Intel Core 2 processortechnologie, het Microsoft Windows Vista besturingssysteem en Intel Graphics Media Accelerator X4500 voor heldere weergave van grafisch beeld.

Uiterlijk en innerlijk voldoet de nieuwe Samsung R510 aan de state-of-the-art-technologie. De R510 heeft een krasbestendige hoogglans cover en een Protect-o-Edge-case die weerstand biedt tegen stof, vuil en krassen. De notebook draait op Intel Centrino 2/Intel Core 2 processortechnologie en Intel Graphics Media Accelerator X4500. Als besturingssysteem is gekozen voor Microsoft Windows Vista.

Met de Samsung R510 beschikt de gebruiker over snel internet dankzij de draadloze Intel 802.11n-LAN-verbinding en een 10/100/1000 Ethernet LAN-verbinding. Met Bluetooth 2.0+EDR en een geïntegreerde videocamera is skypen, videoconferencing en webcammen eenvoudig. Daarnaast heeft deze notebook een HDMI-aansluiting, een 3-in-1-kaartlezer, een toegangspoort voor een PCI Express-kaart en drie usb-poorten voor datatransport. Doordat het toetsenbord een coating heeft van nano zilver ionenpoeder, blijft de Samsung notebook beschermd tegen bacteriën.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.