Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

GN Netcom lanceert de Jabra M5390 Multi-use headset

 

GN Netcom, producent van headsetoplossingen, brengt een nieuwe headset op de markt. De Jabra M5390 Multi-use is een Bluetooth headset die gelijktijdig kan werken met twee Bluetooth apparaten, zoals bijvoorbeeld een mobiele telefoon en een bureautelefoon, of een mobiele telefoon en een pc soft-phone.

De Jabra M5390 Multi-use headset van GN Netcom combineert de geluidskwaliteit en het draadloze bereik van kantoorheadsets met het gemak van een mobiele headset. Het apparaat biedt wideband geluid (6.800 Hz) wanneer deze wordt gebruikt met de bijgesloten A335w dongle en is volgens de leverancier de eerste Multi-use headset (categorie 1) die voldoet aan de vereisten voor wideband-VoIP.

Het ontwerp en de draagstijl zijn geoptimaliseerd voor werknemers, managers en specialisten die het grootste gedeelte van hun tijd op kantoor doorbrengen, maar ook regelmatig onderweg zijn. Daarnaast is de Jabra M5390 geschikt voor de consultant of manager die naast een bureautelefoon op kantoor ook een laptop met soft-phone in gebruik heeft. Voor gesprekshelderheid in rumoerige kantooromgevingen is de microfoon vlak voor de mond geplaatst en beschikt de headset over Noise Cancelling technologie. Buiten kantoor is de Jabra M5390 gemakkelijk aan te sluiten op een mobiele telefoon of een pc-gebaseerde soft-phone.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2665554). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij GN
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×