Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Marketing met glooq

Dit artikel delen:

TP Promotion Group presenteert glooq, een gloednieuw softwareprogramma voor de zakelijke markt. Met glooq kan iedere email (zowel in- als extern) die wordt verstuurd worden voorzien van een bedrijfsgerelateerd bericht.

Uitgaande email krijgt met glooq van TP Promoyion Group een tweeledige functie. Enerzijds het overbrengen van informatie (in de vorm van de tekst zelf) en anderzijds het fungeren als medium om berichten van andere aard te communiceren. Een doodgewone email die met een kleine aanpassing tot veel reacties kan leiden.

Het doel van glooq is om de interesse van potentiële klanten te wekken en de naamsbekendheid te vergroten met als uiteindelijk doel de verkoop te verhogen. Het bericht moet de nieuwsgierigheid van de ontvanger dusdanig prikkelen dat deze door klikt om achterliggende informatie op te halen. De kans dat de ontvanger het extra toegevoegde bericht leest is redelijk groot. Email verkeer verloopt namelijk in de meeste gevallen tussen mensen die elkaar ‘kennen'. Email van bekenden wordt beschouwd als betrouwbaar en geloofwaardig en bijna nooit ongelezen verwijderd. De creativiteit bepaalt echter in belangrijke mate de aandacht voor de meegezonden boodschap.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.