Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Vernieuwde versie Outbound Dialing Software

 

Interactive Intelligence komt met Interaction Dialer software. Interaction Dialer 3.0 biedt naast blended outbound dialing en functionaliteit voor campagnemanagement, ook skills-based dialing en verbeteringen met betrekking tot ‘Do Not Call' registraties. Outbound dialing software zorgt ervoor dat medewerkers zo effectief mogelijk gesprekken kunnen opzetten naar hun klanten.

De skills based dialing-functie in Interaction Dialer 3.0 van Interactive Intelligence, leverancier van zakelijke ip-telefonie- en communicatiesoftware, houdt rekening met de skills (vaardigheden) van de agenten en belt alleen contacten uit de bellijst die door hen kunnen worden afgehandeld. Deze functionaliteit moet niet verward worden met skills based routing, waarbij naderhand op basis van de skills het gesprek aan de beste agent wordt aangeboden.

De ‘Do Not Call' registratie is een functionaliteit in het kader van de ook in Nederland steeds strikter wordende regelgeving. Hiermee kunnen op het laatste moment bellijsten opgeschoond worden door deze te vergelijken met de meest recente gegevens uit bijvoorbeeld een Bel-me-niet-register. De tijd tussen het opschonen en daadwerkelijk bellen wordt hierdoor minimaal.

De centrale architectuur van Interaction Dialer, al dan niet in combinatie met Customer Interaction Center, levert een aantal voordelen op. Zo is bij gebruik in meerdere vestigingen het mogelijk om Interaction Dialer gecentraliseerd toe te passen in combinatie met de SIP-based Interaction Gateway op sublocaties. Ook de geïntegreerde tools voor het ontwikkelen van scripts en de algoritmes maken het geschikt voor organisaties die belang hebben bij een gunstige kosten-baten-verhouding. Interaction Dialer 3.0 kan door de optimalisatie van het bellen en de toegang tot databases tot 250.000 gesprekken per uur per server verwerken of tot 1000 agenten op een enkele server.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2663937). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×