Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Honeywell Dolphin 9900

Dit artikel delen:

Honeywell introduceert de Dolphin 9900 mobiele handheld-computer die mensen in het veld verzekert van intuïtief gebruik, betrouwbaarheid en verbeterde productiviteit. De device combineert de nieuwste gegevensverzameling, datacommunicatie- en location-based technologieën met een ergonomisch en duurzaam ontwerp.

De Dolphin 9900 van Honeywell heeft geïntegreerde spraak- en gegevenscommunicatie, gps en Adaptus Imaging Technology voor barcodescanning en fotografie. Hierdoor staan bedrijven effectiever en efficiënter in contact met hun werknemers, supply chain en klanten.

De computerarchitectuur van de Dolphin 9900 wordt ondersteund door Microsoft Windows Mobile 6 met een Intel PXA 270 624 MHz-processor met 256MB RAM x 1GB FLASH-geheugen. Een geïntegreerde Wi-Fi-gecertificeerde 802.11b/g radio biedt real-time netwerktoegang tot bedrijfskritieke informatie en ondersteunt geavanceerde draadloze veiligheideisen. De Dolphin 9900 is Cisco CCX v4-gecertificeerd en biedt diverse draadloze aansluitingen (gsm/ gprs, wlan en Bluetooth).

Daarnaast heeft het apparaat een IP64-classificering en‘overleeft' de Dolphin 9900 valpartijen op beton van 1,5 meter hoog en heeft in tests meer dan tweeduizend vallen van een meter hoog goed kunnen verwerken. Ook kan de Dolphin 9900 door Shift Plus meer dan tien uur werken op één batterijlading.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.