Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nokia E71 en Nokia E66 smartphones

 

De Nokia E71 is vanaf medio augustus verkrijgbaar in de Nederlandse winkels. Eind augustus volgt de Nokia E66. Nokia E71 heeft een qwerty/azerty-toetsenbord. De Nokia E66 komt met een slider. Beide bieden veel mail- en messagingmogelijkheden, waaronder Microsoft Exchange. Ze zullen ongeveer 350 euro kosten.

Met de nieuwe toestellen van de Nokia E-series E66 en E71 hebben gebruikers real-time toegang tot hun e-mail, agenda, contacten en actielijsten, en kunnen ze attachments downloaden in onder meer Word-, Excel-, PowerPoint- en pdf-formaat.

De Nokia E71 en Nokia E66 bieden ondersteuning voor Nokia Intellisync Wireless Email, alsmede mailoplossingen van partijen als Seven en Visto Mobile. Beide toestellen beschikken over een nieuwe functie die het mogelijk maakt te schakelen tussen privé en zakelijk startscherm.

De toestellen hebben HSDPA-ondersteuning, draadloze LAN-connectiviteit en 3G-support, Assisted GPS (A-GPS) en Nokia Maps voor navigatie, een muziekspeler met tot 8 GB uitbreidbare opslag en een 3,2 megapixel autofocuscamera.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2645375). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×