Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zakelijke versie HTC Touch

 

Na de Touch Diamond introduceert HTC een versie voor zakelijke toepassingen, de HTC Touch Pro. Dit toestel beschikt over dezelfde vormgeving maar biedt bdaarnaast uitgebreide zakelijke functionaliteit, waarmee eenvoudig en snel onderweg kan worden gewerkt.

De HTC Touch Pro is ontworpen om met één hand te worden aangestuurd. Het toestel bevat verder een touch-screen met 3D touch interface en een uitschuifbaar toetsenbord. Met een nieuw vijf-rijen QWERTY-toetsenbord wordt e-mailen of werken aan office-documenten sneller en eenvoudiger. Met het TV-out kanaal kunnen gebruikers bovendien rechtstreeks vanaf hun toestel een PowerPoint-presentatie geven. Speciaal voor de professionele gebruiker heeft HTC de Touch Pro uitgerust met een royaal geheugen van 512 MB flash en 288 MB RAM. Deze capaciteit kan worden uitgebreid door het bijplaatsen van een Micro SD-kaart.

Dankzij de voor de HTC ontworpen mobiele web browser kan de gebruiker snel een webpagina bekijken en moeiteloos navigeren. Verder is het mogelijk met één hand in te zoomen en webpagina's te verbreden, roteren en scrollen en voor het scherm geoptimaliseerde inhoud bekijken. Door het toestel te draaien verandert de weergave op het scherm van portret naar landscape of omgekeerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2587087). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×