Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cisco-architectuur voor mobiel werken

 

Cisco introduceert een architectuur waarmee bedrijven een nieuwe manier van mobiel werken kunnen realiseren. De onder Cisco Motion vallende architectuur gaat verder dan het gebruik van de standaard draadloze netwerken.


De aangekondigde Cisco-architectuur is onderdeel van Cisco Motion, Cisco's innovatieve visie op zakelijke mobiliteit, met praktische oplossingen om mobiele apparatuur, toepassingen, beveiliging en netwerken in één platform te integreren en de productiviteit van medewerkers te verhogen. Basis van de Motion-visie is de Cisco 3300 Series Mobility Services Engine (MSE). Dit op applicaties gebaseerde platform biedt een open application programming interface (api) voor de consolidatie en ondersteuning van een reeks mobiele diensten over zowel draadloze als vaste netwerken.

Cisco introduceert vier verschillende softwareoplossingen voor de Cisco MSE: Cisco Context-Aware Software, Cisco Adaptive Wireless Intrusion Prevention System (wIPS), Cisco Secure Client Manager en Cisco Mobile Intelligent Roaming. De Cisco MSE en de bijbehorende software zijn te integreren met de Cisco Unified Wireless Network-portfolio, Cisco Unified Communications Manager en Cisco-compatible-apparatuur om het bereik en de waarde van een zakelijke mobiele omgeving verder te vergroten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2582586). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×