Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SonicWALL firmware 3.0 voor SSL VPN-producten

 

SonicWALL komt met een aantal flexibele verbeteringen voor zijn SSL VPN-productgamma. Daarmee kunnen midden- en kleinbedrijven makkelijker gebruik maken van hun beveiligde toegang op afstand en technische ondersteuning en deze beter beheren.

De nieuwe 3.0-firmwarerelease voor de SonicWALL SSL-VPN 2000- en 4000-platformen vergemakkelijkt het beheer van de toegang op afstand aan de hand van een intuïtieve interface. De release is gebaseerd op SonicWALL Virtual Assist, een clientloze ondersteuningmodule waarmee de productiviteit van it-mensen wordt verbeterd en sneller oplossingen kunnen worden uitgewerkt in geval van incidenten.

Met deze verbeterde platformrelease kunnen klanten nu profiteren van een gebruiksvriendelijkere technische ondersteuning (op afstand) via nieuwe verbeterde sneltoetsen zoals de mogelijkheid om tijdens een supportsessie meteen een realtime chatsessie te starten met een technicus. Voor klanten is het ook prettiger werken door het flexibelere aanbod van een uitgebreid gamma computerdisplays.

De SonicWALL SSL VPN 3.0 firmware verbetert het beheer van de toegang op afstand door een intuïtieve interface die is gebaseerd op visuele hulp via pictogrammen. Dit vergemakkelijkt de configuratie en het beheer van de SSL VPN-systemen en de navigatie blijft op dezelfde manier verlopen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2580691). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.