Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe versie van Excitor DME

 

Excitor introduceert met DME 2.0 tools om de kosten van het gebruik van mobiele telefoons met zakelijke e-mail te verlagen. Belangrijkste vernieuwing aan DME is AdaptivePush dat mobiele samenwerking versnelt door op een intelligente manier de telefoons te beheren/controleren.

DME 2.0 heeft een aantal kenmerken die bijdragen aan het kostenbeheer van mobiel telefoonverkeer. De belangrijkste nieuwe onderdelen zijn AdaptivePlus en VoiceExtender.

AdaptivePush creëert nieuwe functies waardoor bedrijven nog meer controle krijgen op de kwaliteit van dienstverlening. Tegelijkertijd worden de kosten verlaagd van ‘mobile e-mail' evenals de belkosten. Deze verlaging wordt gerealiseerd doordat men verschillende profielen per gebruiker kan creëren. AdaptivePus bevat Connection Manager, die het mogelijk maakt dat werknemers alleen specifieke operators gebruiken voor het roamen en hierdoor de standaardkeuze die bepaald wordt door de simkaart negeert. Als een gebruiker in het buitenland is zorgt de Connection Manager ervoor dat de mobiele telefoon de voordeligste operator gebruikt in plaats van de aangewezen operator voor het roamen door de landelijke netwerkoperator.

De applicatie VoiceExtender maakt het mogelijk om voicemails direct op de telefoon te ontvangen, in plaats van eerst de voicemailservice van de netwerkoperator te moeten bellen. Hiermee kan men vermijden dat er kostenverspilling ontstaat door het bellen van de voicemailservice.

Met DME 2.0 is het ook mogelijk om een aantal goedgekeurde simkaarten te koppelen aan een telefoon. Dit voorziet in de behoefte van gebruikers die meerdere simkaarten gebruiken, bijvoorbeeld voor het scheiden van privé- en zakelijk gebruik. Of wanneer men wil roamen door middel van lokale SIM cards, om de kosten te beperken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2559909). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×