Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

RIM introduceert BlackBerry Bold

 

Research In Motion (RIM) introduceert de BlackBerry Bold-smartphone, een smartphone voor zakelijke en particuliere gebruikers die graag een statement willen maken. Net als alle andere BlackBerry-smartphones werkt ook de Bold met BlackBerry Enterprise Server. Deze biedt beveiliging en it-beheer binnen IBM Lotus Domino-, Microsoft Exchange- en Novell GroupWise-omgevingen, en BlackBerry Professional Software voor kleine bedrijven.

De BlackBerry Bold-smartphone ondersteunt tri-band HSDPA en Wi-Fi-netwerken (802.11a/b/g) en is voorzien van een 624 Mhz mobiele processor. E-mailbijlagen zijn zo snel te downloaden terwijl de gebruiker profiteert van streaming video en internet. Daarnaast omvat de BlackBerry Bold-smartphone 128 MB Flash-geheugen en een geïntegreerd opslaggeheugen van 1 GB. De smartphone is eveneens uitgerust met een microSD/SDHC memory card slot die vanaf de zijkant eenvoudig is te openen. De BlackBerry Bold-smartphone wordt geleverd met de vernieuwde productiviteitsapplicaties, waaronder telefoon, e-mail, messaging, agenda en browser.

Door de geïntegreerde gps kan de BlackBerry Bold zijn eigen positie bepalen. Tevens ondersteunt hij applicaties als BlackBerry Maps en andere locatiegebaseerde applicaties of diensten. Dankzij verbeterde renderingmogelijkheden, snellere downloadsnelheden en de ondersteuning van gelijktijdige spraak en data kunnen gebruikers zelfs navigeren terwijl ze bellen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2554673). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×