Managed hosting door True

Wereldwijd bereikbaar met Easynet Mobile Office

Dit artikel delen:

Easynet introduceert Easynet Mobile Office, een oplossing voor mobiel werken. Hiermee kunnen mobiele werkers, die wereldwijd actief zijn, eenvoudig contact onderhouden met collega's, klanten en bedrijfspartners. Mobile Office biedt bedrijven wereldwijd toegang tot internet via Wi-Fi, breedbandinternet en inbelverbindingen.

Easynet heeft veel klanten die intercontinentaal handel drijven en daarbij gebruik maken van buitenlandse vestigingen. Voor deze organisaties is het van belang dat hun agentschappen snel, veilig en kosteneffectief contact hebben met het hoofdkantoor en hun klanten en toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk. Met Mobile Office profiteren Easynet-klanten van veilige internettoegang bij meer dan 75.000 Wi-Fi- en breedband Ethernet-locaties in meer dan 80 landen. Zij kunnen daarbij terugvallen op 24x7-uur ondersteuning.

iPass, een oplossing voor centrale controle over mobiele verbindingen, apparatuur en kosten vormt het fundament voor de Easynet Mobile Office-oplossing. Azadar Shah, Sales Director Verenigd Koninkrijk en Ierland van iPass: "Door de komst van betaalbare en veilige mobiele internetverbindingen is iedere professional een mobiele werker. Deze medewerkers willen overal kunnen werken. Een perfecte klantervaring en een uitstekende klantenservice zijn cruciaal om succesvol te zijn in deze markt. Net als iPass hecht Easynet veel waarde aan hoogstaande klantenservice voor internationale klanten."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.