Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: WiFi Extender HWGEXT-54

 

Hercules heeft de WiFi Extender HWGEXT-54 voor verkoop vrijgegeven. De HWGEXT-54 verdubbelt het bereik van een WiFi-netwerk, zodat de gebruiker in de directe omgeving gemakkelijk toegang tot het netwerk krijgt, ook op plaatsen waar het WiFi-netwerk totnogtoe geen bereik heeft. De Extender ontvangt het WiFi-netwerk van de modem/router of box en zendt dit netwerk opnieuw uit.

De Hercules WiFi Extender HWGEXT-54 heeft maar één doel: het uitbreiden van het bereik van het WiFi-netwerk, zodat het op elke plek in elke ruimte gebruikt kan worden. Hercules helpt de gebruiker met behulp van een wizard bij het vinden van de beste plek om de WiFi Extender neer te zetten.

De HWGEXT-54 gebruikt een WiFi-verbinding met de router om het bereik van het netwerk te vergroten zonder dat de naam of beveiligingssleutel wordt gewijzigd. De gebruiker merkt er niets van of hij nu binnen het bereik van de router of van de Extender een verbinding met internet heeft.

In de modus Extender ‘herhaalt' het apparaat het WiFi-netwerk. Het ontvangt het WiFi-netwerk van de modem/router of box en zendt dit netwerk opnieuw uit. In de modus Access Point stelt het apparaat de gebruiker in staat een WiFi-netwerk op te zetten met een bedrade modem/router of router (bijvoorbeeld een ADSL- of kabelmodem) om draadloos toegang tot internet mogelijk te maken. Deze HWGEXT-54 voldoet aan de 802.11g-standaard.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2451410). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×