Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Stroomvoorziening voor mobiele apparatuur

 

Met de nieuwe PowerTip-opladers van Targus is het mogelijk om zowel een laptop als andere digitale apparatuur gelijktijdig met één en dezelfde stroomvoorziening op te laden. De opladers zijn te gebruiken voor alle gangbare draagbare apparaten zoals alle merken notebooks, mobiele telefoons, PDA's, MP3-spelers en de digitale camera's.

De nieuwe PowerTip-stroomvoorzieningen van Targus zijn toepasbaar voor alle gangbare notebook-merken. Alle stroomvoorzieningen worden geleverd met ‘connector tips voor de nieuwste modellen, en zit de juiste connector niet in de verpakking, dan wordt deze kosteloos nagezonden. Alle connectors zijn aangepast aan het model computer - voor zowel de grootte als de stroomsterkte. Een ingebouwde veiligheidsfunctie zorgt er bovendien voor dat er geen risico is op kortsluiting of dat er schade aan de computer ontstaat, tenzij de connector onjuist gebruikt wordt.

De stroomvoorzieningen zijn handig mee te nemen en verkrijgbaar in uitvoeringen voor gebruik op het werk (of thuis), in de auto of in het vliegtuig. Daarnaast zijn de adapters vaak kleiner en lichter dan de stroomvoorziening die standaard bij de draagbare computer wordt meegeleverd.

Alle stroomvoorzieningen van Targus worden nu geleverd met een speciale oplader die past op de meeste mobiele telefoons, digitale camera's, mp3-spelers en PDA's. Dit betekent dat alle digitale apparatuur tegelijkertijd, met één stroomvoorziening, kunnen worden opgeladen. Bovendien gaat het opladen met deze extra oplader drie keer sneller als het opladen via de usb-poort.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2446575). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×