Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Plantronics PerSonoCall Plug-In

 

Plantronics heeft zijn productlijn van communicatieoplossingen uitgebreid met de Plantronics PerSonoCall Plug-In voor IBM Lotus Sametime Standard 8.0. De nieuwe plug-in zorgt voor integratie van Plantronics' draadloze pc-headsets met Lotus Sametime 8.0.

De nieuwe Plantronics PerSonoCall Plug-In zorgt voor uitbreiding van de telefoniemogelijkheden van pc's die draaien op Lotus Sametime Standard 8.0. Dat wordt gerealiseerd door functies voor telefoniebeheer - voice activation, automatisch ophangen, volume en mute - en het op afstand kunnen aannemen van een gesprek op de draadloze headset. Door het ‘doorknippen van de draad' tussen PC en headset kan de gebruiker zich wel 60 meter van zijn werkplek verwijderen en volledig handsfree opereren en samenwerken.

Plantronics PerSonoCall Plug-In voor Lotus Sametime 8.0 kan worden gebruikt met de draadloze headsets Voyager 510-USB, een Bluetooth headset die over een rechtstreekse VoIP koppeling beschikt , en de CS50-USB, een draadloos VoIP systeem met een goede geluidskwaliteit en een grote reikwijdte. Met de CS50-USB kan de drager gesprekken voeren en aannemen tot op een afstand van 60 meter van hun PC.
http://www.plantronics.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2367078). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.