Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Smartphone van RIM en KPN

 

Research In Motion (RIM) en KPN introduceren de BlackBerry Pearl 8110-smartphone. Deze slanke multimediasmartphone biedt een geïntegreerd gps-navigatiesysteem op basis van KPN OpWeg,een gebruikersvriendelijk navigatiesysteem.

De BlackBerry Pearl 8110 is volgens Research In Motion (RIM) en KPN een van de meest compacte smartphones ter wereld. Toch biedt het apparaat alle functionaliteit die gebruikers verwachten van een BlackBerry. Dit is dé oplossing voor bedrijven en gebruikers die op zoek zijn naar een multifunctionele en stijlvolle smartphone voor telefoneren, e-mailen, internetten, entertainment en nog veel meer.

De smartphone wijst gebruikers zowel in de auto als te voet de weg. Het KPN OpWeg-navigatiepakket biedt verkeersinformatie die elke minuut wordt bijgewerkt, en de complete inhoud van de Telefoongids. De route wordt weergegeven op een kaart samen met stapsgewijze aanwijzingen tot aan de plaats van bestemming. Ook geeft de handheld op de routekaart contactinformatie en locatiedetails weer.

Gebruiksgemak

Het apparaat combineert krachtige prestaties met maximaal gebruiksgemak en helpt mobiele gebruikers het uiterste te halen uit hun werk- en privéleven. Naast uitgebreide communicatie- en zakelijke opties biedt de BlackBerry Pearl 8110 een groot aantal multimediamogelijkheden.

De ingebouwde camera is helaas minder krachtig dan verwacht en meet slechts 2.0 megapixels, maar heeft wel geïntegreerde zoom en flitser. Daarnaast kunnen gebruikers met de mediaspeler hun favoriete muziek beluisteren en videoclips bekijken. Naast ondersteuning voor e-mail (inclusief attachments), tekst- en instant messaging, een organiser, web- en andere mobiele applicaties biedt de BlackBerry Pearl 8110 ook uitgebreide software voor multimediabeheer en een geheugenkaartslot voor uitbreidbare geheugencapaciteit.

Dankzij de trackball en intuïtieve interface is de smartphone eenvoudig te bedienen. Het scherm met een hoge resolutie en geïntegreerde lichtgevoeligheidstechnologie zorgt ervoor dat het lezen van berichten, bekijken van attachments en video's, en internetten een plezierige ervaring is.
http://www.blackberry.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2343145). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×