Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

DearBytes introduceert Bytescan anti-virus

 

Bytescan is de second-opinion anti-malware oplossing van DearBytes. Bytescan is gebaseerd op de bekende engine van HitmanPro en kan worden beheerd met ePolicy Orchestrator, de beheersoftware van McAfee. Bytescan draait naast de reguliere anti-virus oplossing, waarbij gedetecteerde malware meteen beschikbaar is voor analyse door McAfee Labs. Hierdoor kan schadelijke software sneller gedetecteerd en verwijderd worden.

Bytescan is het resultaat van de samenwerking tussen it-beveiligingsspecialist DearBytes en SurfRight, de ontwikkelaar van onder andere het anti-malware programma HitmanPro. Doel van de samenwerking is organisaties nog meer controle te geven over hun it-beveiliging.

Door de sterke groei van cybercriminaliteit willen organisaties niet langer afhankelijk zijn van één soort beveiligingstechnologie. Vaak wordt dit opgelost door andere anti-virus software op verschillende systemen te installeren. Deze aanpak leidt voor organisaties tot hogere kosten en extra risico’s, omdat zij dan meerdere systemen moeten beheren. Door de samenwerking tussen DearBytes ,de enige McAfee Authorized Support Provider in Nederland, en SurfRight kunnen bedrijven en overheden op een eenvoudige manier hun beveiliging versterken zonder extra beheerinspanningen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4640794). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×