Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

F5 Networks BIG-IP helpt applicatiebeheer AWS

 

Bedrijven die hun applicaties en datacenter-activiteiten naar de cloud verplaatsen, willen niet de controle over hun applicaties verliezen ten aanzien van betrouwbaarheid, veiligheid en prestaties. F5 Networks introduceert diensten gericht op Amazon Web Services (AWS) die op deze wens inspelen. BIG-IP voor AWS stelt bedrijven in staat applicaties snel, veilig en betrouwbaar aan te bieden vanuit de Amazon-cloud.

De BIG-IP virtuele services van F5 Networks voor AWS hebben dezelfde functionaliteit als fysieke BIG-IP-apparatuur en bieden dus dezelfde controle over (cloud-)toepassingen. Door BIG-IP zowel in het eigen datacenter als op AWS te gebruiken, zijn veilige tunnels te realiseren, cloud-activiteiten veilig uit te breiden en is er end-to-end controle over applicaties.

De BIG-IP diensten voor AWS bevatten onder andere de functies traffic management, global server load balancing, application firewall en web application acceleration. AWS-klanten die nog geen BIG-IP gebruiken, hebben nu ook eenvoudig toegang tot deze diensten.

Aan de andere kant kunnen BIG-IP-gebruikers nu juist gemakkelijk testen of hun applicaties via AWS zijn aan te bieden. F5 biedt verschillende productie- en lab-versies van de BIG-IP virtuele edities aan, zodat it-teams stap voor stap de overgang kunnen maken, van testen via ontwikkeling naar productie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4620011). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×