Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NedSoft RittenRegistratie via GPS voor Mac

 

RittenRegistratie

NedSoft RittenRegistratie 2013 is vanaf nu ook verkrijgbaar voor Mac. Het softwarepakket voor kilometerregistratie houdt automatisch een kilometerregistratie bij voor automobilisten met een auto van de zaak zonder abonnementskosten. De software zorgt er verder voor dat de fiscale bijtelling voor bedrijfswagens zoveel mogelijk wordt beperkt.

NedSoft heeft de kilometerregistratie-software opnieuw ontwikkeld voor Mac-gebruikers. Bij de software levert NedSoft ook een gps-ontvanger. Deze gps-ontvanger registreert automatisch het vertrek- en aankomstadres, de afstand en snelheid in heel West-Europa. Ritgegevens worden direct vanaf de gps-ontvanger ingelezen in de Mac-software. NedSoft RittenRegistratie 2013 voor Mac werkt op Apple-computers met MAC OS X 10.5 en hoger.

NedSoft RittenRegistratie 2013 voor Mac registreert net als eerdere versies van de software automatisch gegevens voor een correcte kilometerregistratie en bezoektijden. Daarnaast biedt het pakket diverse rapportagemogelijkheden en is eenvoudig een scheiding aan te brengen tussen privé en zakelijke kilometers. Verder voldoen de rittenlijsten in NedSoft RittenRegistratie 2013 voor Mac aan de eisen van de Belastingdienst.

Net zoals bij eerdere versies, is NedSoft RittenRegistratie voor Mac 2013 direct te gebruiken. Er is geen abonnement nodig om gebruik te maken van het pakket. Ook hoeft de gps-ontvanger niet ingebouwd te worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4616727). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×