Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Micro Focus Data Express ondersteunt SQL Server

 

Micro Focus komt met een nieuwe module voor Data Express die zorgt voor ondersteuning van Microsoft SQL Server. Daardoor zijn bedrijven in staat om een veilige en robuuste testomgeving te creëren gebaseerd op systeembrede productiedata.

Data Express van Micro focusis een suite met tools die it-afdelingen helpt bij het leveren van applicaties terwijl ze tegelijkertijd voldoen aan governance- en compliance-regels. Ook kunnen ze representatieve subsets van grote volumes productiedata creëren voor testdoeleinden. Zo ontstaat een veilige testomgeving voor applicatieontwikkeling, die voldoet aan wet- en regelgeving.

Het toevoegen van SQL Server-ondersteuning stelt gebruikers in staat om productiedata binnen de gehele onderneming te testen, zonder aantasting van privacy- of compliance-regelgeving. Handmatig testen is moeizaam en kan leiden tot behoorlijke en onnodige kosten, risico's en tijdverlies bij ontwikkeling.

Met Data Express zijn testen volgens de leverancier waardevol in plaats van een risico. Met Data Express kunnen bedrijven voldoen aan hun eigen strenge eisen op het gebied van privacy en prestaties zonder de bestaande processen of platforms te beïnvloeden. Data is vanuit verschillende databases te laden, waaronder SQL Server-databases. De data worden opgeslagen in een repository voor analyse, inzicht en consistente categorisering van datavelden.

Data Express stelt maskeringregels vast voor de verschillen categorieën data, waardoor toegang tot gevoelige data in lijn is met privacyregels, wetgeving en standaarden op het gebied van corporate governance.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2599378). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×