Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Adobe introduceert vernieuwde Acrobat Connect Pro

 

Adobe Systems Incorporated presenteert een nieuwe versie van Adobe Acrobat Connect Pro. Organisaties en onderwijsinstellingen kunnen met de oplossing trainingen op een aantrekkelijkere manier aanbieden, interactieve lessen verzorgen en dynamische online vergaderingen houden.

Acrobat Connect Pro bevat diverse nieuwe features voor webconferencing, zoals de mogelijkheid om opgenomen online meetings te archiveren en te bewerken. Ook bevat het nieuwe opties voor het gebruik van instant messaging (IM) clients en krachtige tools voor compliance- en gebruiksrapportages.

Uitbreidingen op het gebied van eLearning zijn onder andere de speciale break out rooms waar deelnemers van een virtuele les online met elkaar kunnen converseren, snelle authoring van op video gebaseerde content, integratie met Learning Management Systems (LMS) van Blackboard en SumTotal en tools voor het opzoeken en organiseren van lessen.

Trainingssessies en vergaderingen zijn eenvoudig aan te passen door de gebruiker, waardoor deelnemers hun aandacht beter vasthouden en meer kennis opnemen. Hierdoor is de online leerervaring volgens Adobe vergelijkbaar met het volgen van persoonlijke lessen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2582491). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×