Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zorgon ontwikkelt Supportbook

Dit artikel delen:

Zorgon ontwikkelde samen met Zorgcombinatie Noorderboog en twee andere ziekenhuizen een online platform ter vereenvoudiging en professionalisering van het informatiebeheer binnen zorginstellingen. Het platform, Zorgon Supportbook, vormt de schakel tussen instellingen die gebruik maken van eenzelfde informatiesysteem. Op het platform wisselen de aangesloten partijen kennis, ervaring, inzichten en best practises eenvoudig met elkaar uit.

Het is soms verbazingwekkend dat waardevolle ervaringen, kennis en inzichten waarover instellingen beschikken, andere zorginstellingen niet of nauwelijks bereiken. Dat is zonde. Met de grote homogene gebruikersgroepen die de zorgmarkt rijk is, kan Zorgon veel meer helpen bij het bereiken van kwaliteit en efficiency. Zorgon positioneert de toepassing als een praktische tool voor professionalisering, samenwerking en risicobeheersing in het informatiebeheer van landelijk gebruikte zorginformatiesystemen.

Per januari 2014 wordt het platform opengesteld voor ziekenhuizen die gebruik maken van het zis/epd van Chipsoft. Parallel hieraan worden implementaties van Zorgon Supportbook onderzocht voor andere veelgebruikte informatiesystemen als User, Klinicom, Cura, Isoft of Epic, die mogelijk later in de tijd zullen volgen.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.