Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Akamai verbetert webprestaties met Aqua Ion

 

Akamai, leverancier van technologieën die het web versnellen en beveiligen, komt met verschillende verbeteringen voor zijn weboptimalisatie-oplossing Aqua Ion. Aqua Ion helpt organisaties bij het bieden van een optimale webbeleving op zowel de desktop als op mobiele apparaten. De oplossing is daardoor bij uitstek geschikt voor organisaties die dynamische webcontent aanbieden aan zeer diverse gebruikersgroepen.

De wijze waarop webcontent bij eindgebruikers wordt afgeleverd, verandert voortdurend. Door de vele verschillende soorten browsers, apparaten en verbindingen hebben contentaanbieders dringend behoefte aan prestatiemetingen op een dieper niveau en aan de mogelijkheid om de contentaflevering te optimaliseren voor specifieke gebruikerssituaties. Tegelijkertijd vereist de noodzaak om verschillende performance optimalisaties toe te passen op de specifieke situatie van iedere gebruiker - bekend als situational performance - nieuwe manieren om de gebruikerservaring te meten. De kennis die met metingen wordt opgedaan moet vervolgens zo naadloos en efficiënt mogelijk ingezet worden tijdens het afleveren van content.

Daarnaast introduceert Aqua Ion nieuwe Front-End Optimalisatie (FEO) -mogelijkheden, waaronder DNS pre-fetching. Dit kan bottlenecks voorkomen wanneer diensten van derden worden gebruikt in combinatie met eigen content. Tot slot biedt Aqua Ion nu ook Placeholder Images, waarmee bruikbare, interactieve pagina's sneller bij een gebruiker kunnen worden afgeleverd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4751543). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×