Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Twee LTE- modellen van FRITZ!Box vrijgegeven

 

Met de FRITZ!Box 6840 LTE en 6810 LTE introduceert AVM twee modellen op de Nederlandse markt die ondersteuning bieden voor de draadloze lte-standaard. Voor beginnende gebruikers is er de FRITZ!Box 6810 LTE. De FRITZ!Box 6840 LTE is daarentegen bedoeld voor de 'doorgewinterde'gebruiker.

De FRITZ!Box 6840 LTE combineert alle belangrijke communicatiefuncties in één apparaat, zoals lte-, wlan- en Gigabit Ethernet-verbindingen, mogelijkheden voor netwerkopslag, een telefoonsysteem en een dect-basisstation. De 6840 LTE biedt ondersteuning voor drie verschillende lte-frequenties (800 MHz, 1,8 GHz en 2,6 GHz).

De FRITZ!Box 6810 LTE voor beginnende gebruikers biedt lte-verbindingen op de frequenties 800 MHz en 2,6 GHz. Het ontwerp van deze FRITZ!Box is aangepast aan het gebruik van lte. Het kleine en compacte model past op elke vensterbank en biedt alle belangrijke functionaliteit, inclusief wlan-verbindingen en dect-telefonie. De FRITZ!Box 6840 LTE en FRITZ!Box 6810 LTE zijn verkrijgbaar via de gebruikelijke kanalen. Om gebruik te maken van de lte-functies moet er wel een sim-kaart in het apparaat geplaatst worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4729443). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×