Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Toshiba Portégé Z10t met afneembaar tabletscherm

 

Toshiba Information Systems Benelux introduceert de Portégé Z10t, een handige en krachtige Ultrabook die in een handomdraai te transformeren is tot een praktische en intuïtieve tablet met een handschriftherkenningsfunctie. De Portégé Z10t wordt geleverd met Windows 8 Pro (of Windows 8) en 29,5 cm (11.6”-inch full hd high-brightness aanraakscherm en biedt zakelijke gebruikers volledige flexibiliteit, ook onderweg.

In tabletmodus biedt de Portégé Z10t van Toshiba een prettige gebruikerservaring bij het uitvoeren van diverse taken, zoals het maken van aantekeningen en bezoeken van websites onderweg. Wil de gebruiker echter grotere hoeveelheden informatie invoeren en verwerken, dan is de tablet eenvoudig te transformeren tot notebook, compleet met afneembaar backlit-toetsenbord. De Portégé Z10t biedt in beide configuraties een krachtige en snelle performance dankzij de nieuwste Intel Core-processoren voor Ultrabooks en de ingebouwde highspeed-ssd’s. 

De Portégé Z10t kent diverse eenvoudige manieren voor het invoeren van data. Als notebook beschikt de pc over zowel een fysiek als digitaal toetsenbord. De gebruiker navigeert door de menu’s via het aanraakscherm of het multi-touch touchpad, voor nog meer precisie is er de accupoint-optie. Het aanraakscherm reageert op input van alle tien vingers voor een extra intuïtieve bediening. De optionele digitizerpen maakt het tevens mogelijk op het scherm te tekenen en biedt een nog hogere precisiegraad in het (ver)plaatsen van de cursor of het navigeren door menu’s. Bovendien biedt de handschriftherkenningsfunctie extra functionaliteit door vlugge notities om te zetten in bewerkbare digitale documenten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4717811). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×